top of page

Group

Public·17 members

Knjige Za Decu Pdf BEST DownloadZahvaljujući digitalizovanim knjigama možemo pristupiti materijalu za čitanje sa bilo kog mesta, a jedini preduslov za to je dobra internet veza i solidan uređaj na kojem ćemo učitati stranice knjige za koju smo zainteresovani.
knjige za decu pdf downloadKorisnicima je omogućeno da čitaju knjige na svom i drugim jezicima sveta, a pristup svim knjigama je besplatan. Za pretraživanje baze nije potrebno ni otvaranje ličnog naloga, mada postoji i ta mogućnost, ako se odlučite da pravite svoju virtuelnu policu sa omiljenim naslovima.


Nacionalni uređivački odbor, sastavljen od profesora književnosti za decu i bibliotekara, odabrao je knjige za decu uzrasta od 3 do 13 godina koje po svom sadržaju, umetničkim, istorijskim i književnim vrednostima predstavljaju sam vrh srpske književnosti za decu. Projekat je realizovan u NBS 2004. godine, objašnjeno je na sajtu Narodne biblioteke Srbije.


Svaka knjiga ima dve priče... Ako volite da čitate, prijavite se za mesečni izbor književnih preporuka. Očekuju vas: recenzije, nove knjige, vesti, zanimljivosti, intervjui... Upišite svoj imejl na koji želite da vam šaljemo samo najbolje iz sveta književnosti:


Ako na sva ta pitanja (Zašto da radim domaće zadatke? Zašto da budem aktivan na času? Zašto da spremam školsku torbu? Zašto da učim za kontrolni? Kako da pretražujem internet? Zašto da učim pesmicu napamet? itd.) ne želite da dajete stereotipne odgovore koje ni sami ne volite i da nepripremljeno, u nedostatku ideja o onome što zaista želite, kažete ono što su i vama govorili, a što ste možda i najviše mrzeli, onda je knjiga Učim da bolje učim Andrea Žiordana u izdanju Kreativnog centra pravi alat za vas i vašu decu.


Paket za mentalno snažnu porodicuSastav paketa:SVESNI RODITELJI menjamo sebe, osnažujemo svoju decuUNUTRAŠNJI SVET RODITELJSTVA Kako vam dublje razumevanje samoga sebe može pomoći da vaspitate uspešnu decuDISCIPLINA BEZ DRAME - celovit pristup kako da umirite haos i negujete um svog deteta tokom njegovog razvojaMENTALNI SKLOP Nova psihologija uspeha


Konflikti između roditelja i dece nipošto nisu znak da roditelji nisu dorasli zadatku, već služe tome da obe strane nešto nauče. Međutim, odgovornost za konflikte u zdravoj porodici preuzimaju roditelji. Prebacivati krivicu na decu je neodgovorno i samo vodi do novih destruktivnijih konflikata.


Svaki roditelj želi da zna kako da vaspita dobru, akademski nadarenu, uspešnu i srećnu decu. Generalno se misli da je disciplina temelj za postizanje ovih ciljeva, ali knjiga Izvan kontrole nudi nikad pre razmatrano mišljenje o tome zašto cela ideja o disciplini nije dobra.


Svi mi imamo sposobnost da odgajimo pametnu, samostalnu, emocionalno snažnu decu ali često nas u tome osujećuju pogrešna uverenja i lažni mitovi o roditeljstvu, kao i naša unutarnja ograničenja, smatra dr Sabari, ugledni klinički psiholog i autorka svetskog hita Svesni roditelji. Naši strahovi i iluzije, često preneseni iz vlastitog detinjstva, sputavaju nas da postanemo najbolji roditelj: potpuno prisutan i osvešćen.Ova izuzetna knjiga, bestseler Njujork tajmsa, nudi vam dublji uvid u ono što stoji iza roditeljskih grešaka i strahova te pokazuje kako ćete uspostaviti i negovati odnos s decom u kojem ćete se i sami preobraziti u smirenog, saosećajnog i mudrog roditelja.Dr Sabari vam nudi praktične savete, korisne strategije i mnoštvo primera iz prakse. Takođe iskreno progovara i o svom iskustvu majčinstva, kako bi vas osnažila i pomogla da odgajite dete koje će rasti srećno, slobodno, zadovoljno i samopouzdano, osnaženo spoznajom da ste uvek tu za njega.


Ova knjiga je bestseler publikacija Njujork tajms i Ju-Es-Ej tudej i predstavlja savršen alat za decu koja se suočavaju s emocio-nalnim izazovima u sve manje povezanom društvu i svetu! Autorke, dve stručnjakinje za područje psiholo-gije, poučavaju decu veštinama koje će im pomoći da transformišu svoj stres, zabrinutost i teskobu. Danas je više nego ikada ranije deci potrebna podrška da se osećaju osnaženo dok se suočavaju s teskobom i dok ih preplavljuju emocije i nesigurnost koju im nameće njihova okolina.


Ova knjiga pruža ruku spasa svim roditeljima koji se pitaju kako će pomoći svojoj deci. Nudi jednostavne, ali moćne alate koji štite decu od opasnosti i pomažu im da se oporave nakon stresnih i turbulentnih životnih događaja.


Ako posmatramo decu na senzibilniji način, pritom ih shvatamo ozbiljno i uzimamo u obzir to da nam ona svojim neodgovarajućim ponašanjem nešto poručuju, uspostavljamo autoritet zasnovan na obzirnosti, odgovornosti i obostranom poštovanju. 350c69d7ab


https://soundcloud.com/daetiaconcya/droidkit-download-link

https://soundcloud.com/caremtakemq/fl-studio-20-crack-reddit-free-download

https://soundcloud.com/constirodi1979/guitar-rig-5-free-download-windows-10

https://soundcloud.com/moviapicsou6/icare-data-recovery-software-crack-free-download-top

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page